Rotterdamseweg 270 | 2628 AT Delft +31 6 220 80 558 info@alexbuurman.nl

Studio

Sound craft serie 1600
Partners

De studio is een samenwerkingsverband met Rob Rietveld. Het is een ruimte waarin we de producten van onze creativiteit kunnen vastleggen. Daarnaast maken we er opnames met bands en produceren we voice-overs en effecten bijvoorbeeld voor presentaties en evenementen van Improve.

Rob Rietveld heeft zich de afgelopen jaren onder meer gespecialiseerd in opnames van klassiek repertoire en wereldmuziek. Daarbij heeft hij veel opnames op locatie gemaakt. Zijn arsenaal aan microfoons is omvangrijk en we gebruiken ze in de studio dan ook met graagte.

Praktisch

De studio zelf bestaat uit twee ruimtes, waarvan de ene ruimte een controleruimte is en de andere opnameruimte. Het is overigens vooral een ‘werkhok’ met dien verstande dat niet is geprobeerd er een chique studio afgeladen met hightech apparatuur van te maken. Wat er aanwezig is, is van uitstekende, professionele kwaliteit, maar de functionaliteit staat voorop en niet de dwang om de allernieuwste, meest geavanceerde aan apparatuur te kunnen laten zien. We houden meer van muziek dan van gear.

De studio vanuit de controleruimte